PASKAITA- PRAKTIKA "ŽALIEJI KOKTEILIAI: NAUDA ORGANIZMUI. PAGRINDINĖS PLAKIMO TAISYKLĖS."
(Kovo 5 diena)
PASKAITA- PRAKTIKA "SVEIKI SALDUMYNAI, PASKUTINIS SAVĘS PALEPINIMAS PRIEŠ PAVASARĮ"
(Vasario 11 diena)
Šiojke paskaitoje mokinomės gaminti sveikus saldumynus. Keturi labai skirtingi, saldūs ir gaivūs saldėsiai surado savo šeimininkus. Viskas pasigaminama greitai ir lengvai, svarbu tik turėti noro. Po paskaitos visi jautėsi sotūs ir laimingi.
Paskaita-praktika "AUGALINIS PIENAS IR JO PRODUKTAI"
Turite alergiją karvės pienui? Jį kuo puikiausiai galite pakeisti augaliniu pienu. Pienas iš migdolų riešutų, nelukštentų sezamų sėklų, nekepintų grikių yra maistingas, skanus, turi daug natūralių fermentų, vitaminų ir kalcio. O koks skanus yra sėklų sūris ar migdolų varškytė! Visa tai ir dar daugiau buvo išmokta ir paskanauta paskaitoje "Augalinis pienas ir jo produktai".
Paskaita-praktika „ŽIEMINIAI PATIEKALAI: IŠ KUR GAUTI VITAMINŲ. DAIGINIMAS IR DAIGŲ PANAUDOJIMAS“.
(Sausio 14 diena)
Daigai sustiprina mūsų organizmą žiemą ir aprūpina jį naudingosiomis medžiagomis. Sėklai pradėjus augti, visos vertingiausios medžiagos koncentruojasi į daigus. Todėl daigai turi labai daug vitaminų, mikroelementų ir kitų biologiškai aktyvių junginių. Tai puikus energijos ir sveikatos šaltinis žmogaus organizmui.
Šioje paskaitoje - praktikoje buvo kalbama apie daigų naudą mūsų organizmui. Lektorė mokė kaip užsiauginti daigų namuose, bei ką galima pasigaminti iš jų.